Pages

Monday, May 30, 2011

Poolas

Hei siis!

Oleme ajas nihkunud tund aega tahapoole, arvuti kell näitab  2 öösel, aga tegelt on 1. Ja kuna ma olne magand 3,5 tundi (bussis mingit unelemist eriti selleks lugeda ei saa) siis oleks viimane aeg magama minna, et homme mitte nii zombie olla.
Sõitma hakkasime 6.15 ( hmmm..ligi poolteist tundi läks asjadega mässamisele) ja siis sõitsime ühe jutiga Eestist välja (see sõit läks üsna märkamatult ja kiiresti). Esimene peatus oli Lätis, üliilus koht, aga OFC oli minu kaamera all ja ma seda kätte ei saand ja seega pole ka pilte. Eddie oli siis veel üsna šokis, sest emme lännu ja kõik suured kurjad inimesed ja koerad tahavad teda ära killida. Teine peatus oli Leedus (pole õrna aimugi kus koha peal täpsemalt) ja siis oli Eds nats maha rahunend juba. Jaa siis jutiga Poola ja see Poola on HUUUGEEE... Lihtsalt no sõidame ja sõidame ja sõidame. Varssav oli ka mingi huge aga tundus täiega lahe:D Ma olin nagu maalt ja obesega avastasin kõike.
Hotelli Gorski jõudsime u. 11 Poola aja järgi.  Ja siis veel igast mässamist asjadega ja koeraga jalutamist ( Eddie vist juba enam-vähem usub, et ta jõuab eluga Eestisse tagasi) ja siis NETTT JA ARVUTIII, sest muidugi oli liialt tahetud, et meie kiviaegses Täitsamehe bussis oleks pistik, rääkimata WiFist (Saaremaa Hansabussis küll oli).
Eniveiii...meie tuba on üliäge, põhiline on vannituba, mis on tohutu suur ja seal on MULLIVANN ja MASSAAŽIDUŠŠ ja me oleme siin aint ühe öö.  No mis teha, tuleb hommiku kell 6 ärgata, et vanni minna:D
(Sain oma kullakalli kaamera kätte ja siis kunagi panen pilte ka sellest).
Seltskond on väga normaalne, leidub ka tuttavaid nägusid. Osad tädid tipsutavad hommikust saadik juba ja mõni on tagjärgi ka tundnud juba:D Siis on siin veel ka Kristiine ( tüüp sai peaaegu šoki, kui meie vannituba nägi).
Aga seniks vist kõik, viimane aeg on magama ronida.
Sweet dreams;)





No comments:

Post a Comment