Pages

Monday, May 30, 2011

Laager 2010 Valma külas

Esmaspäeval kell 9.00 sõitsin Loodusmaja juurest bussiga laagrisse. Sõit kestis u. 2 ja natuke peale tundi ja siis jõudsime oma laagripaika, mis asus võrtsjärvest u 1,5 km kaugusel Valma külas. Koht oli vääga ilus. Meie nö suured saime kämpa ja lapsed olid telkides. Mõned said ka tubadesse.
Laagriplatsil oli tiik, mis meenutas rohkem mudaauku, suitsusaun, katusealune, kus toimus söömine ja muud tähtsamad kohapealsed tegevused, tünnisaun, ja siis veel tavaline saun pesemiskohaga ja peamaja.

 

Kohale jõudes aitasime telgid püsti panna, käisime tiigis ujumas ja oligi juba lõunasöök. Peale lõunasööki käisime Võrtsjärves ujumas, kus vesi oli reaalselt nagu supp. Ülisoe. Õhtul käidi veel metsas, mille ma skippisin, õngi tegemas. 

Teisipäev.

Tegime märgvilti. See oli täitsa äge. Minu oma oli  küll taaskord ''tere käin teises klassis'' töö, aga pole hullu. Õhtul jälle järve ääres ja osad käisid laudas ja osad metsas. 

Kolmapäeval 

Käisime kaluripaadiga võrtsjärve peal sõitmas. See oli nii mõnus, vahelduseks õhutule troopikale, mis muidu koguaeg oli. Tuul puhus näkku ja ilm pold ka kõige palavam. See oli vist see päev, kui oli äike ja vihm.
  
Neljapäev.
Ei toimunud midagi erilsit. Viltisime jälle, osad tegid akvarellmaale ja osad käisid metsas. Neljapäeva öösel kell 3 oli ka öine metsloomadevaatlusretk vms, kuhu ma tglt plaanisin minna, aga kuna vihma sadas, siis ma leidsin, et magamine on mõttekam. Õhtul võrtsjärve ääres ei käinud. 

Reedel 

Pakkimine, ujumine jamuuselline.

Tegelikult oli väga tsill laager. Ma õppisin ära viltimise, sõin mannaputru moosiga (:O), ei käinud nädal aega poes ja ei raisand raha, sain tan-faili (pool selga on väga pruun ja teine pool suht lumivalge, ei  saand kaks ööd sääskede ja õhu puuduse tõttu pm üldse magada, sain endale lemmiklapse, mitte, et ta mingi oleks pugeja old vms, aga ta oli lihtsalt nii lahe:D
Sääski oli meeletult, õhku polnud absoluutselt ja süüa sai hästi.

No comments:

Post a Comment