Pages

Monday, May 30, 2011

Day 2

Äratus oli 4.45 (NORMAALNEE), enne mida, kell kolm vedas Eds mind muidugi õue. Täna jääb see jama ära, mina ei lähe taga kuskile. Ja tahan magadaa...Õnneks meil kell alles 10 (hahaa teil 11).
5.45 hakkasime siis Bratislava poole sõitma. Eds kaasa turistina. Hommikul parkisime ennast erinäituste juurde välja, aint katuse alla(seinu polnud), mõtlesin, et koeral hea jahe seal (sattus just tšehhoslovakkia huntkoerte ringi juurde, ja siis nad muudkui voorisid seal ja lamasid pm Edsu puuri ees, mõtlesinn, et kui ta peab neid pikalt seal taluma siis on õhuks psühhopaat valmis)...

NBNBNB!!! Meie hotelli ees, aknas prääga jõllame, on pollar mingi auto kinni piadanud ja hull läbiotsimine käib:D Põneev!!! See juht tühjendab oma taskuid ja asju, pollar räigelt otsib teda läbi. Käed käivad igal pool, Kadi sõnade kohaselt taskulambiga munadesse ja tagumikku. Vahivad mingit värgendust auto peal. Nii nüüd aeti teine mees ka välja. (Kris saabus ka seda põnevat asja vaatama:D). Nii läksid auto kallale. Omg, tegid kapoti lahti, appi, ma olen mingite narkoärikatega ühes rajoonis. Istume kolmekesi aknal ja Krisiga blogime samal ajal:D Issand, autol võetakse voodrit lahti, mida helli nagu. Ja juba on kohal ka erament.
Jaa kolmas ment.
Auto on mõlemast otsast mentide poolt blokitud.
Jaa nad lahkuvad ment ees auto järgi, autos istus ka pollar.
Krt, me ei saandki teada, mis kamm seal oli, aga raudselt mingi narkovärk.

Aga tagasi päeva juurde. Vaatasime Food ja Iwanit, kummalgi ei läind eriti hästi, aga noo see kohtunik oli ka ausalt kergelt öeldes peast natuke soe. Siis saime hullu sagimise peale Eddie rootslaste juurde ja vaatasime sealt kõrvalt nats ka Junior Handlereid. Noo suht masendav tõesti, hea, et nad sedagi teavad, et kohtuniku ja koera vahele ei tohi jääda. Jaa siis- haalleeluujaa- jõudsime kaubandusse. Jeeiii. Ma tglt olin üliväsind, aga nooo poeed :D Aega polld eriti palju, vnoh, oli aga ei tahtnud Eddiet nii kauaks ka üksi jätta. Sain püksid, teksad, ei midagi erilist aga normaalsed ja 20 eurot, ei jäta ju ostmata.
Veits vahtisime BIS ringe ja siis sõitsime tagasi, sõime maod täis, ja siis algas see mürgel. Ja nüüd ma siis istun ja blogin.

BTW, Eds on voodi all nii vaikselt, et koera nagu polekski. Pilte veel ei pane, sest see nii pikk ja aeganõudev, et ei raatsi seda aega hetkel ohverdada.

Vau, vot see on pikk blogimine.
Aga nüüd tõesti lõpetan
Pakaa

Aa ja ilm oli külm ja vihmane.

No comments:

Post a Comment