Pages

Monday, May 30, 2011

Leedust

Eilne päev möödus näitusel. Viimane päev siiski. Elasime kaasa Krisile, vahepeal valiti ta välja (ehk siis maailma 10 parima händleri sekka, päris kõvv v? ) aga finaali mingi vene kohtunik teda ei valind. No OFC eestlane ju. Aga muidu olid ülitublid Penaga!
Siis tsillisime seal, kulutasime ära viimased rahad nii kaubanduskeskuses kui ka koerte asjadele (järgi jäänd või kulunud rahast me ei räägi). Jaa näitusel tuli istuda lõpuni, nagu täitsa Besti lõpuni, ära saime alles mingi peale 10. Aga me sisustasime oma aega rotlusega: käisime rottimas kataloge ( no ok need anti meile tglt), mis maksid 5 eurot tükk, sain nelja päeva omad, kõik tasuta:D Siis rottisime - nagu päris rottisime - WW 09 mapid endale. Tsekkasime üle ka poodide halli, kust enamus oli ära kolind juba, et ehk keegi on jätnud midagi maha kogemata. Kahjuks õnne pold. No oleme rotid ju!
Öösel sõitsime, mis tglt on jumala hea, sest selle nõmeda pika bussisõidu saime ära sisustada kasuliku magamisega ja selle ajaga jõudsime juba Poola. No siis mingi kell 7 hommikul oli peatus. Ja siis jälle sõit sõit sõit. Ma magasin suurema osa ajast, mingi hull uni oli noh.
Vahepeal oli veel mingi peatus ja siis juba otsejutiga siia Leedu hotelli, mis kannab nime Šermutas. Jõudsime siia suht vara mingi 7 või enne seda nats. Käisime söömas, ägedad  töötajad noh: mulle toodi Krisi söök ja talle minu oma. Mida veel...
Ilm on külm ja hall...
Tulin pesust ja lähme teeme veel koertega viimase tiiru ja siis ilmselt Brunot vaatama meie toas..

Seeya later, alligator!

No comments:

Post a Comment