Pages

Saturday, September 15, 2012

Home sweet home - Wavell house

Uskumatu - ja siin ma olengi!

Lennud läksid ilusti Tallinnas tuli küll 2 kilo kohvrist eemaldada. Maha jäid kingad, šampoon, 1 šoks, lina ja 1 spagetid.  Aberdeenis oli ülikooli õpilasesinduste liikmed vastas (kes orgunnivad ka Freshers weeki) ja tõid meid autodega ilusti ühikasse. Võtsin võtme, ostsin esimese asjana kohe külmiku endale ära (ainult £25) ja tulin tuppa.

Ühikas ise on megakeeruline. Selleks, et üldse õigesse trepikotta jõuda tuleb miljon erinevat koridori läbi käia, kust omakorda hargenb veel miljon koridori. Aa ja Hillheadis hakkab elama umbes 2000 inimest, seega VÄGA PALJU.

Tuba on väga kena, lihtna, aga kena. Laud, tool, lamp,riiul, voodi, kapp (riiulitega ja riputamisosaga jms), kraanikauss ja selle kohal peegelkapp. Vot nii ja isegi ruumi on päris okeilt. Köögile pole ma veel ligi saanud, sellele ligisaamiseks on ka igal 5 inimesel oma kood oma köögi jaoks. Vetsud ja vannitoad on ka väga okeid:)

Toas oli eriti meeldiv üllatus - laua peal oli n.ö tervituspakk kui selline. Seal sees oli karp kus oli coca-cola purk, mingid küpsised, tex mex seasoning mix, crackersit, nätsud, kummikommid ja veel mingid küpsised ja nive kreemitester ja mingi deodorandi väike tester ja lõhnatester. Siis veel söögikarp, millega saab süüa kaasa võtta. Siis veel vihik,harilik ja linna- ja koolikaart siis hunnik flaiereid jms ja 2 kõnekaarti, nii et seda ei pea ostma. + veel siis freshers pass ja selle nädala meelelahutuskava.

Väga palju toas ei teinudki midagi, tahtsin kohe arvutisse seega oli vajalik kohalikku poodi (meil siin ühikakompleksis oma pood) minna seda adapterid ostma, millega saaks ühendada normaalseid juhtmeid nende võrku. Tehtud. Siis tulin tagasi, wifi ei läinud tööle. See nädalavahetus on peahoones õnneks ka mingi IT-abi. Tuli välja, et siis kui mul käis arvuti viirustega remondis sai siia nii kõvad kaitsed peale pandud, et ta ei lase migneid asju läbi ehk siis seal oli hull jamamine. Selle saime korda, aga mujal võib mul ikkagi netiga raskusi tekkida, k.a nt lennujaamades täna ei saanud. Hetkel ei saa nt msni ka sisse ja internetti ainult exploreriga :( sellele tuleb lahendus otsida.
Ja ka mu telefon ei ühendu siia wifisse, selleks peaksin ma oma androidi süsteemi uuendama. Eks sellega tuleb ka kunagi tegeleda.

Nüüd oleks tarvis poodi minna, pidime nende eesti tüdrukutega minema, nad peaksid vist varsti saabuma. Siis minuga ühel lennul oli üks Narva tüdruk, kellega me küll suhtleme inglise keeles. Koha peal oli veel hunnik soomlasi, kellest üks oli ka tegelikult eestlane nii et rahvast küll  :)


Ja kõike korraga on nii palju, et ma ei oskagi midagi teha kohe. Kohver on mööda tuba laiali, nagu minu puhul ikka. Ehk kunagi saab ka lahti pakitud.


Aga praegu lähengi ühe Leedu(?) tüdrukuga jalutama ja ümbrust uurima:)

Pilte ka varsti!

2 comments: