Pages

Saturday, October 13, 2012

Pildid

 
Lisan mõned enam-vähem õnnestunud pildid kolmapäevasest fotoringist.
 
Raamatukogu

New Kings

Kings College

Kings College
 
 
Muidu läheb ikka vaikselt. Eile jõudsin koju alles kell 5, kuigi tunnid lõppesid juba kell 1. Ma pidin 2 tundi passima, et minna kultuuri ja kirjanduse kursuse jaoks ühte prantsuse filmi vaatama. Ilm oli ka eile väga rõve, pool päeva käisin märgade saabastega ringi.
Esialgne plaan oli linna sõbra sünnipäeva minna tähistama, aga kuna ilm oli nii halb ja kellelgi väga viitsimist ei olnud, siis oli suhteliselt vaikne kodune õhtu. Läksime korterisse ja küpsetasime kooki ja rääkisime niisama juttu.
Täna siis on ka suht vaikne päev olnud. Tegin oma prantsuse keele koduse töö ära ja kohe kohe hakkan IR (rahvusvahelised suhted, ei viitsi seda igakord välja kirjutada) testi tegema, mis on pmst lihtsalt selle peale, et kas sa oskad allikaid viidata. Kirjuta ükskõik, mis teemal 300 sõna (mugavam muidugi teha midagi, millest hiljem saab essee edasi arendada), pole isegi tähtis, kas sa aru saad, mida sa kirjutad, lihtsalt, et sa oskaks viimse komani välja õigesti allikatele viidata. Bibliography test.
 
Vot kui selle tehtud saan (on küll alles neljapäevaks, aga tahaks kaelast ära saada), siis olen omadega tänaseks mäel. Lugema hakkan homme asju.
 
 


No comments:

Post a Comment